Az Ausztriai magyarok Facebook csoportjának honlapja
Search
Close this search box.

Mire való az AK Zeitspeicher alkalmazása?

mobil

* * * * *

* * * * *

Az AK Zeitspeicher egy olyan alkalmazás, melyet az osztrák Arbeiterkammer (AK – magyar jelentése kb. Munkáskamara) hozott létre, hogy segítséget nyújtson a munkavállalóknak munkaidejük pontos nyilvántartásához.

A helyes munkaidő rögzítése alapvető fontosságú nemcsak a fizetésünk szempontjából, hanem a túlórák és többletmunka szabályozásában is. A Zeitspeicher átlátható és kényelmes megoldást nyújt a naprakész feljegyzésekre.

Így működik az Zeitspeicher

Az alkalmazás használata rendkívül egyszerű és rugalmas. Akár okostelefonod segítségével is könnyedén elérheted az AK Zeitspeichert, a https://ak-zeitspeicher.at/ weboldalon keresztül. Egyetlen kattintás elegendő, hogy rögzítsd munkaidődet, és mindig naprakész legyen az információd. Emellett elérhető az alkalmazás iPhone és Android készülékek számára is, melyeket ingyenesen tölthetsz le az AppStore-ból vagy a Google Play-ről. Így akár több eszközről is könnyedén használhatod az Időtárat.

Az AK Zeitspeicher számos lehetőséget kínál a munkaidő és a tevékenységek pontos rögzítésére. Az alkalmazásban egyszerűen dokumentálhatod a napi munkaórát és a szabadidős elfoglaltságokat egyaránt. Így nem csak a munkaóráid pontos számban kerülnek rögzítésre, hanem hónap végén részletes kimutatásokat is készíthetsz. Ezeket a kimutatásokat PDF vagy Excel formátumban is elmentheted és kinyomtathatod.

Az AK Zeitspeicher alkalmazkodik az egyéni igényekhez. Létrehozhatsz saját rögzítési listákat, és egyszerre több munkaórát is nyomon követhetsz. Ezzel a funkcióval könnyedén rögzítheted több projekted munkaidejét, vagy akár útjaid időtartamát, ha munkád kinti területeken zajlik. A Zeitspeicher még a helyszíneket is mentheti, ha ezt a lehetőséget aktiválod.

Az összes adatod biztonságos szervereken kerül tárolásra, és teljes mértékben bizalmasan kezelik. Harmadik félnek semmilyen körülmények között nem adják ki az információkat. Ha esetleg elfelejtenél egy adatot rögzíteni, ne aggódj, később is hozzáadhatsz információkat.

Az információk forrása: Arbeitszeit aufzeichnen mit dem AK Zeitspeicher

Share the Post: